FORMO 47 – platou de servire, tocător de bucătărie din lemn de nuc

Între accesoriile din orice bucătărie nu trebuie să lipsească platoul de servire din lemn solid. Fie că servești un mic dejun delicios, fie că le servești prietenilor câteva aperitive sau un minunat sushi, platoul este piesa de rezistență.

Uite aici un cadou minunat pentru bucătăria ta sau pentru cel mai bun prieten și în mod categoric îl vei impresiona! Platoul este perfect pentru servirea brânzeturilor rafinate, aperitivelor sau peştelui, are un design simplu și rafinat și este realizat din lemn de nuc cu o textură mătăsoasă, aproape sidefată. Este foarte solid și rezistent la actiunea apei. Poate fi folosit şi ca tocător de bucătărie. Este prevăzut cu un şnur din piele naturală pentru a putea fi atârnat ușor.

platou de servire - tocator de bucatarie Loved Things Studio, un cadou minunat

Dimensiunile sunt potrivite pentru orice masă – 24 x 15 cm, cu o grosime de 2,3 cm. Este un produs unicat handmade, realizat de Loved Things Studio.

Esentele de lemn folosite de Loved Things Studio au un înalt continut de acid tanic cu bune proprietăti antibacteriene. Finisarea este realizată în stil Wabi-Sabi, cu cel mai pur ulei mineral alb, absolut inofensiv pentru organismul uman și ceară naturală de albine. Nu este folosit niciun fel de adeziv, platoul este realizat dintr-o bucată, fără îmbinări. Nu se folosesc coloranti, baituri sau vopsele. Pielea folosită la accesorii este naturală, prelucrată fără substante toxice sau poluante.

platou de servire - tocator de bucatarie Loved Things Studio, un cadou minunat

 

Share this post
  , , , , ,