RETURNAREA OBIECTELOR

 • La realizarea sculpturilor, obiectelor de artă decorativă și a obiectelor utilitare sunt folosite numai materiale naturale. Acestea nu sunt perfecte și prezintă diverse crăpături, fisuri, zgârieturi, găuri de insecte, toate naturale. Nu sunt evitate aceste defecte naturale ci, dimpotrivă, sunt folosite ca elemente plastice care aduc un plus estetic.
 • Înainte de a comanda, analizați fotografiile produselor alese pentru a observa piesa. Obiectul pe care îl vedeți în fotografii este exact cel pe care îl comandați și pe care îl veți primi.
 • Va rugăm să rețineți că sunteți responsabil pentru costurile de returnare prin curier sau poștă a obiectelor comandate. Taxele de transport nu sunt rambursabile.

A. Returnarea obiectelor

Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dumneavoastră, în termen de 15 zile de la data cumpărării vă putem restitui banii sau vă putem oferi la alegere un alt produs care este la același preț.

 • Taxele vamale și taxele de transport prin curierat nu se restituie. Cheltuielile de expediere cu returul obiectelor sunt suportate de cumpărător.
 • Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost primit (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și toate documentele care l-au însoțit). Pierderea Certificatului de Autenticitate (care este un unicat) al lucrării anulează dreptul de returnare.
 • Rambursarea contravalorii produsului cumpărat o vom face prin transfer bancar imediat ce se recepționează produsul, dar poate dura câteva zile din cauza transferului prin bancă. Veți primi imediat un mail de confirmare.
 • ATENȚIE! Orice deteriorare, de orice natură, a obiectelor și lucrărilor achiziționate de pe acest site sau aducerea acestora într-o stare de nevandabilitate, duce la refuzul returului.

Pentru returnare, vă rugăm ca în termen de maximum 15 zile de la data primirii coletului să ne scrieți un mail la adresa constantinescuf47@gmail.com care să conțină următoarele date:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adresa completă și numărul de telefon;
 • numărul facturii;
 • un cont bancar deținut de cumpărător, necesar virării contravalorii produsului.
 • pentru că feedback-ul este foarte important, ar fi util să ne scrieți pe mail și motivele returnării.

Veți primi imediat un mail de confirmare și acceptare a returnării produsului, în cazul în care condițiile specificate mai sus sunt îndeplinite.

 • Returnați obiectul achiziționat în maximum 15 zile de la data cumpărării prin intermediul unei companii de transport preferate de dvs. la adresa de mai jos:
 • Constantinescu Florin
 • Bulevard 1 Mai, nr. 57, bl. 17A, sc.1, ap.9
 • CRAIOVA, Jud. DOLJ, cod postal: 200638
 • Tel. 0744.704.569

B. Returnarea obiectelor în cazul deteriorării în timpul transportului

Deteriorarea obiectelor în timpul transportului se întâmplă rar. Cu toate acestea, dacă:

 1. Observați că pachetul primit are semne de lovituri, tăieturi, deformări, striviri, rupturi, bandă adezivă care sigilează cutia deteriorată sau tăiată, semne de lichide vărsate pe el, semne de ardere sau alte daune exterioare de orice natură, vă rugăm să nu semnați de primire până când nu verificați dacă obiectele nu au suferit deteriorări. Dacă observați deteriorări ale lucrării și doriți returnarea acesteia, vă rugăm să consemnați reclamația în AWB, să semnați și să refuzați preluarea coletului. Plângerile ulterioare nu se acceptă, iar lucrările expediate nu vor fi primite înapoi sau schimbate, iar contravaloarea nu va fi returnată.
 2. În cazul în care doriți totuși să păstrați lucrarea, pentru că nu există deteriorări sau acestea sunt minore, atunci nu mai este necesar să consemnați în AWB. Și în acest caz, plângerile ulterioare nu se acceptă, iar lucrările nu vor fi primite înapoi sau schimbate, iar contravaloarea acestora nu va fi returnată.

Lucrarea returnată trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primită (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și toate documentele care l-au însoțit). Acestea trebuie ambalate de cumpărător în mod corespunzător, pentru a le feri de eventualele distrugeri sau deprecieri datorate transportului.

Cumpărătorul înțelege că își asumă integral răspunderea pentru orice distrugere sau depreciere suferite de lucrările returnate, în timpul transportului, suportând financiar toate daunele suferite de lucrări (inclusiv achitarea integrală a prețului, dacă lucrările sunt deteriorate iremediabil).

Mulțumesc pentru înțelegere.
Acest document a fost actualizat în data de 01 iulie 2020.