POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | GDPR

Constantinescu C.M. Florin P.F.A. este proprietarul numelui de brand Loved Things Studio și este înregistrată în Registrul de Evidentă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal cu numărul 29487. Practicile de confidențialitate prevăzute în acest Document sunt valabile doar pentru acest site.

Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 (denumit în continuare GDPR), pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, este aplicabil în toate tarile Uniunii Europene, începând cu data de 25.05.2018.

Conform Regulamentului privind protecția datelor persoanelor fizice (nr. 2016/679/UE) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către noi numai în măsura permisă prin Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal și circulația libera a acestor date.

Prin citirea prezentului Document ați luat la cunoștință faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. Începând din 25 mai 2018, vă puteți adresa către noi printr-o cerere scrisă, semnată și datată, transmisă la sediul nostru sau la adresa de e-mail contact@loved-things.com, furnizând suficiente informații care să permită identificarea dumneavoastră, pentru a vă exprima opțiunile în ceea ce privește drepturile pe care le aveți. Veți avea posibilitatea de a alege dacă veți mai putea fi contactați, de către cine, prin ce mijloace, în legătură cu ce fel de produse. Veți dobândi astfel mai mult control asupra comunicărilor și ofertelor de produse și servicii ce vă vor fi adresate în viitor. Dacă aveți orice întrebare despre modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate, dacă doriți sa exercitați oricare dintre drepturile de mai sus sau dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va puteți adresa către noi cu o cerere scrisă.

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate numai în scopul pentru care le-ați furnizat – comandă și furnizare comandă. Pentru finalizarea comenzilor vom furniza datele dumneavoastră cu caracter personal companiilor de curierat, băncilor și firmelor responsabile de tranzacțiile online, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.

Aici puteți citi acest regulament.

Având în vedere necesitatea de a apăra şi respecta dreptul fundamental la viaţă intimă şi privată, protecţia datelor cu caracter personal constituie un domeniu deosebit de important, fapt confirmat prin tratarea acestei tematici în capitole distincte prevăzute în Convenţia de Aplicare a Acordului Schengen.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Constantinescu C.M. Florin P.F.A. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Prin completarea datelor dumneavoastră personale în formularul electronic de comandă a unui produs declarați că acceptați necondiționat ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de către Constantinescu C.M. Florin P.F.A. în procesarea comenzii lansate de dumneavoastră pe magazinul online www.loved-things.com.

După procesarea și onorarea comenzii absolut toate datele dumneavoastră personale sunt șterse definitiv.

Prin citirea prezentului Document ați luat la cunoștință faptul ca vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției, în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Constantinescu C.M. Florin P.F.A. nu promovează SPAM-ul și nu trimite mailuri tip newsletter.

Distribuirea de informații

Toate datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate către nici o altă companie, cu excepția adresei de livrare către compania de curierat care vă va aduce coletul cu produsele comandate. Datele comunicate firmei de curierat sunt: numele și prenumele persoanei de contact, adresa de livrare și telefonul destinatarului.

Constantinescu C.M. Florin P.F.A. se angajează să protejeze intimitatea vizitatorilor acestui site. Această politică de confidențialitate se aplică doar acestui site.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate către Parchet, Politie, Instantele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de către aceste instituții.

ATENȚIE:  Sunteți de acord că utilizarea de către dumneavoastră a acestui site semnifică acordul dumneavoastră cu informațiile din prezentul Document. Dacă nu sunteți de acord, nu sunteți autorizat sa folosiți acest site.

Această Politică de Confidențialitate vă spune cum putem folosi informațiile cu caracter personal colectate de pe acest site. Vă rugăm să citiți aceste Politici de Confidențialitate înainte de a utiliza acest site. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate. Aceste practici pot fi schimbate, dar orice modificări vor fi postate pe site și se vor aplica numai la activități și informații ulterioare modificărilor. Vă recomandăm să revedeți Politica de Confidențialitate ori de câte ori vizitați acest site pentru a vă asigura că ați înțeles modul în care vor fi utilizate orice informații personale pe care le furnizați.

Angajamentul de securitate a datelor

Informațiile dvs. de identificare personală sunt păstrate în siguranță pe parcursul procesării comenzii pe care ați făcut-o, după care sunt definitiv șterse din serverele noastre.

Prevenirea fraudei

Conform legilor în vigoare, putem împărtăși informațiile cu agențiile guvernamentale care luptă împotriva fraudelor sau în cursul unei investigații. Se poate face acest lucru atunci când: 1. este cerut de lege, 2. încercam să ne protejăm sau să prevenim fraudele potențiale sau tranzacțiile neautorizate, 3. investigarea fraudelor care au avut deja loc.

Confidențialitate pentru copii și Controlul Parental

– Dacă nu aveți minimum 16 ani, nu sunteți autorizat sa utilizați acest site.

– Nu solicităm sub nicio formă  informații personale de la copii.

Părinții trebuie sa fie conștienți de faptul ca există instrumente de control parental disponibile online, pe care le puteți folosi pentru a preveni transmiterea de către copii a informațiilor on-line fără permisiunea părinților sau pentru a preveni accesarea de materiale care sunt dăunătoare minorilor.

Cookies

Site-ul poate folosi cookie-uri , în funcție de caracteristicile oferite. Cookie-urile sunt utile pentru colectarea de informații ne-confidențiale, cum ar fi tipul de browser și sistemul de operare folosit de vizitator, urmărirea numărului de vizitatori ai site-ului și înțelegerea manierei în care vizitatorii folosesc site-ul. Cookie-urile pot ajuta, la personalizarea Site-ului pentru vizitatori. Informațiile cu caracter personal nu pot fi colectate prin intermediul cookie-uri cu excepția celor permise de către utilizator.

Modificări în acest Document

Dacă ne decidem să schimbăm Politicile de Confidențialitate pentru acest Site, vom posta noile Politici de Confidențialitate în acest Document, revizuite, astfel încât veți ști întotdeauna ce informații colectăm și cum folosim aceste informații. Utilizarea în continuare a acestui site indică acordul dumneavoastră pentru Politicile de Confidențialitate afișate.

Confidențialitatea informațiilor de contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau comentarii despre Politicile de Confidențialitate sau despre acest site, ne puteți contacta folosind e-mailul contact@loved-things.com sau la unul dintre telefoanele 0747 222 227 / 0744 704 569. Ne puteți scrie și pe adresa:

Constantinescu C.M. Florin P.F.A.
Bulevard 1 Mai, nr. 57, bl. 17a, sc.1, ap.9
CRAIOVA, jud. DOLJ
200638 / Romania

Mulțumim pentru înțelegere.
Acest Document a fost actualizat in data de 28 mai 2018.