A. EFECTUAREA PLĂTII

Prețul afișat la fiecare produs este exprimat în lei și include TVA, dar NU conține taxa de expediere a coletului prin poștă sau curier către adresa indicată de dumneavoastră și nici eventualele taxe vamale, dacă expedierea se face în țări din afara Uniunii Europene (unele state percep taxe vamale, pe care cumpărătorul este obligat să le achite la ridicarea coletului). Pentru comenzile venite din țările Uniunii Europene nu se plătesc taxe vamale.

Plata se poate face prin:

  • Transfer bancar în contul RO75INGB0000999903871510 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala București, pe numele CONSTANTINESCU C.M. FLORIN P.F.A.
  • RAMBURS. Pentru colete de până în 3 kg, costul expediției este de 35 lei și nu include comisionul firmei de curierat pentru plata ramburs (de obicei 1-2% din valoarea rambursului). Pentru colete cu greutate mai mare, se va comunica imediat care este costul total al expedierii.

——————-

Declinarea responsabilității

Conform legislației în vigoare, Constantinescu C.M.  Florin P.F.A. nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– întârzierile de livrare datorate firmei de curierat sau poștei;
– deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina firmei de curierat sau poștei;
– informațiile eronate (date personale, adresă etc.) furnizate de cumpărător.

Dacă intervin probleme în legătură cu comanda dvs., vă vom contacta prin email sau telefonic.

B. LIVRAREA PRODUSELOR

Coletele ajung la dumneavoastră în 1-3 zile lucrătoare pentru România și 6-10 zile lucrătoare pentru țările din Europa. Comenzile sunt procesate de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00 și sunt expediate a doua zi după efectuarea comenzii. Comenzile făcute sâmbătă sau duminică se expediază în luni.

ATENȚIE: Obiectele au greutăți relativ mari, unele pot avea chiar peste 15-20 kg. Ca atare, taxele de expediere pot fi destul de mari. COSTURILE DE TRANSPORT PRIN CURIERAT RAPID SUNT COMUNICATE IMEDIAT DUPĂ EFECTUAREA COMENZII, întrucât este necesară cântărirea și evaluarea dimensiunilor coletelor.

Mulțumim pentru înțelegere.
Acest document a fost actualizat în data de 01 iulie 2020.