A. EFECTUAREA PLĂTII

Prețurile picturilor și sculpturilor se comunică în privat. Pentru aceasta, vă rog să-mi trimiteți un mesaj pe adresa contact@loved-things.com sau crosslightphoto@gmail.com sau contactați-mă telefonic la 0744.704.569 și vom discuta despre prețul lucrărilor care vă interesează.

Prețul afișat la fiecare produs este exprimat în lei și include TVA, dar nu conține taxa de expediere a coletului prin postă sau curier către adresa indicată de dumneavoastră și nici eventualele taxe vamale, dacă expedierea se face în țări din afara Uniunii Europene (unele state percep taxe vamale, pe care cumpărătorul este obligat să le achite la ridicarea coletului). Pentru comenzile venite din țările Uniunii Europene nu se plătesc taxe vamale. Costul expedierii coletului către dumneavoastră este afișat explicit în formularul de comandă, după ce ați terminat de adăugat în coș.

Declinarea responsabilității

Conform legislației în vigoare, Constantinescu C.M.  Florin P.F.A. nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– întârzierile de livrare datorate curierului sau poștei;
– deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina poștei sau firmei de curierat;
– informațiile eronate furnizate de cumpărător.

Dacă intervin probleme în legătură cu comanda dvs., vă vom contacta prin email sau telefonic.

B. LIVRAREA PRODUSELOR

Coletele cu produsele comandate ajung la dumneavoastră în 1-3 zile pentru România, 5-10 zile lucrătoare pentru țările din Europa și 20-25 de zile lucrătoare pentru țările din America, Asia și Australia.

Comenzile sunt procesate de luni până sâmbătă, între orele 09.00 – 21.00 CET. Comenzile primite vineri după ora 21.00 sunt procesate luni dimineața la ora 09.00. Dacă se comandă un produs până în ora 13.00, acesta se expediază în aceeași zi, cele venite după ora 13.00 se expediază a doua zi, la prima oră. Comenzile făcute sâmbătă sau duminică se expediază luni la prima oră. Costurile de expediere sunt calculate automat de site, în funcție de destinația aleasă de dumneavoastră și de greutatea totală a coletului și sunt afișate în formularul cu detaliile de facturare.

ATENȚIE: Unele obiecte sunt foarte grele, pot avea chiar peste 10 kg. Ca atare, taxele de expediere pot fi mai mari. Vă rugăm sa fiți atenți la aceste costuri (acestea apar afișate explicit în formularul cu detaliile de facturare). În cazul în care comanda depășește 5 kg, vă vom contacta imediat pentru a vă informa despre costurile transportului, deoarece site-ul nu calculează costurile de expediere decât până la 5 kg.

Mulțumim pentru înțelegere.
Acest document a fost actualizat în data de 01 septembrie 2015.