A. EFECTUAREA PLĂTII

Prețul afișat la fiecare lucrare este exprimat în lei și nu conține taxele de expediere către adresa indicată de dumneavoastră, ori eventualele taxe vamale, dacă expedierea se face în țări din afara Uniunii Europene (unele state percep taxe vamale, pe care cumpărătorul este obligat să le achite la ridicarea coletului). Pentru comenzile venite din țările Uniunii Europene nu se plătesc taxe vamale.

Plata se poate face prin:

  • Transfer bancar în contul RO18INGB0000999900296243 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala București, pe numele CONSTANTINESCU FLORIN
  • Ramburs

Pentru că greutatea și dimensiunile lucrărilor variază foarte mult, costul expedierii va fi comunicat imediat ce ați făcut o comandă.

––––––-

Declinarea responsabilității

Conform legislației în vigoare, Constantinescu Florin nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– întârzierile de livrare datorate firmei de curierat sau poștei;
– deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina firmei de curierat sau poștei;
– informațiile eronate (date personale, adresă etc.) furnizate de cumpărător.

Dacă intervin probleme în legătură cu comanda dvs., vă vom contacta prin email sau telefonic.

B. LIVRAREA LUCRĂRILOR

Coletele ajung la dumneavoastră în 1-3 zile lucrătoare pentru România și 6-10 zile lucrătoare pentru țările din Europa. Comenzile sunt procesate de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00 și sunt expediate a doua zi după efectuarea comenzii. Comenzile făcute sâmbătă sau duminică se expediază în luni.

ATENȚIE: Unele lucrări au greutăți și dimensiuni relativ mari, uneori peste 15-20 kg și lungimi de peste 2 metri. Ca atare, taxele de expediere pot fi destul de mari. COSTURILE DE TRANSPORT PRIN CURIERAT RAPID SUNT COMUNICATE IMEDIAT DUPĂ EFECTUAREA COMENZII, întrucât este necesară cântărirea și evaluarea dimensiunilor coletelor.

Mulțumim pentru înțelegere.
Acest document a fost actualizat în data de 01 iulie 2020.